keyboard_arrow_right
Modne herrer

Se og hør pigen 2012 ung fyr søger mand

fra Børn Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien. Hej Jeg så en reklame, først i 90erne, reklamen var for et rejseselskab eller flyselskab og havde en lille dreng i hovedrollen, det jeg husker bedst er at han var vild charmerende, hans replik lyder noget i retning. Nyheder fra 2000 - Cirkus i Danmark Har jeg mistet min humoristiske sans, Haribo kører deres reklame med de børnestemmer, og så sidder der voksne der eelsker slik, puha, håber de får hver en million for det, og så er der alle de andre, der opfører. Nyheder fra 20Danske Cirkus i 2011.Når man ser på de snemasser, som i december er væltet ned over Danmark og stadig ligger der, er det svært at forestille sig, at cirkussæsonen begynder om kun 2 måned. Forfatter: klik PÅ titel FOR AT LÆSE: Uploaded: Tema: Uddrag af novellen. Fræk trekant med min og hendes veninde.

Se og hør pigen 2012 ung fyr søger mand - Kategorien Par/par/een

Man skulle tro, det var reglen snarere end undtagelsen. Det var s unfair, at de. I alt sin enkelthed bestr reklamen bare i at en luftkaptajn og hans. Synes jeg har se hende fr men kan ikke komme i tanke om hvem det. " Ansvarlig firma: Alle Tv Kanaler. Oprettet: Kl: 12:01:00 Erik den Rde Hva' pokker har Gajol med det ndssvage trommespil at gre. Oprettet: Kl: 22:48:00 Simon Juul Jeg forstr simpelthen ikke hvordan en dygtig, anerkendt skuespiller som Birthe Neumann kan nedlade sig selv til at vre med i en s latterlig reklame. Der findes kun en form for reklamer der, om muligt, er endnu dummere, og det er radioreklamer. Forslag til kampagne side til deres reklame kunne jo vre K Ansvarlig firma: Real Kredit Danmark. Kunne de ikke selv stoppe med at lave den reklame hvis de selv vil fjerne reklamer fra fjernsynet? Derefter bliver hun bedt om at prve de helt nye fantastiske Giants. Manden afventer hendes reaktion med frygt i jnende hvor efter hun s fyre den stakkels mand ned med dejen. Se p den alderssminkede skuespillers dansetrin! Oprettet: Kl: 06:50:00 Michelle Denne reklame er da nok den mest latterlige synkroniseret reklame film der. En hamster i en trdemlle. Puha sdan en reklame under bltestedet, skam Jer, at sende sdan noget ud. Har bare lst til at sl hende overdrevet meget, og s har de jo ogs lige de grimmeste mbler ever, de burde lukke biksen og fyrer den drlige skuespiller. Fuck jeg hader Cillit Bang! Oprettet: Kl: 07:43:00 -nt- Hold kft hvor er jeg trt af altid at skulle hre p Carglass' reklamer p radioen, det hele starter med deres lorte motte "Carglass repair Carglass replace hvorefter vi hrer stemmen, p hvad man pstr er en autoriseret BIL-vindues-skifter(?!?!?!

Se og hør pigen 2012 ung fyr søger mand - Dr licens

It's got much more fibers, and it's much more healthy". Ansvarlig firma: EDC Mglerne. Det er efterhnden blevet for meget at se dem hele tiden. Et sjovt lille rim, med en sd pige og noget finurligt "alice i evetyr land" agtigt landskab. Hber der er mange der ude som kan flge mig. Oprettet: Kl: 00:39:00 angry ant Fuck hvor r den nederen den her hjemme side! Lnge har man skulle lede efter s usmagelige plakater. Oprettet: Kl: 23:04:00 Mikkel Forsgte.9.05 at kbe en Dell PC, som blev annonceret i urban. Jeg troede ikke, det kunne laves vrre end de foregende stor hits, de har disket op med men JOW! Der kom een, og s var den skid slet. Oprettet: Kl: 00:00:00 Marketingmedarbejderen wtf? Ja hurra det VAR et gør venner som en voksen dating stuttgart hit, men skulle det nu blive bedre med en syngende kat? Hvis jeg skriver en email til mit kredit-institut s forventer jeg fandme at de tager den serist og skriver tilbage. Oprettet: Kl: 20:57:00 Simon Hej, jeg hader ikke den her reklame og ved det er lidt latterligt, men er der ikke en der har et link til den der telia reklame nui nui ting med hende kineseren som hopper p en kingurustylte? Men den er fandme irriterende den reklame. Oprettet: Kl: 19:13:00 daniel G p nettet med din Dell - hvis du ellers kan ( Kommentarer: 0 ) Hvordan er det lige man kan g p nettet med en pc, nr det man skal kbe er. Jeg sys faktisk reklamen er ret fed men sangen der er med er hel fantastisk. Utroligt at den fr lov til at blive sendt p landsdkkende TV! Oprettet: Kl: 17:03:00 Skib'o'hj pernille. Fl.) er s dyre som de er, nr man konstant skal hre og se p de elendige reklamer de sender ud overalt. Tror de selv at de kommer til at slge flere "Cheese Dippers ved at putte en snurretop med billeder p ned i pakken. Af alle som ser reklamer i TV, mener mere end 50 at reklamerne er uacceptable i omfang. Heri reklamerer de med en total pakkelsning eller lign. En gut kommer ind i en given forretning og sprger hvad det koster at f det udstyr der nu skal til for at modtage viasat. Er barnet alene hjemme eller hvad? Det har jeg som ishockey fan ventet lnge. Manden og kvinden gr videre og ser at bag et vandfald (hvorfor fanden er der et vandfald midt i byen?!) ligger GE money bank hvor alle folk kommer gende fra, med deres opfyldte drmme.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *